Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för stjärnorna du strödde

jag vill tacka dig för stjärnorna du strödde
på väg där genom frostens andedräkt
jag vill tacka dig för månens bleka leende
du gav dem  på väg där genom
nattens land
jag vill tacka dig för havets spegel
du lät stjärnhimlen smeka
där jag vandrade

jag vill tacka dig för ljuset du
tände på dess väg
för att du lät dimmans draperi
försvinna
för att du lät stjärnorna
glittra för dem som sörjde

jag vill tacka dig
för kärleken du skänker
deras sinnen
var sekund
du är nattens ljus
dagens styrka

alltid för mig.





 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-12-20 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~