Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irrar omkring..


Svart svart svart och fel vägar

 

Den suger ner mig
den svarta asfallten
och det kalla regnet
i mina tankar
Jag är någonstans
kan inte ta mig bort
sitter fast i smet
och mitt beteende
som nått jäkla tuggumi
fastklistrat i min hjärna
segt och förblindande

Kan du suga upp mig
ge mig svar
styrka att se
livet
de jag inte lever
de jag vill se
leva
mitt ego
nåt är fel
      fel väg
 
Inte den mot de öppna havet
eller de mot öppna landskap
jag är fel
mot de mörka bergen
in i grottor
eller ner mot
havens bottenlösa djup
        fel väg
  
Vart är kärleken
ljuset värmen
vart är vägen mot lycka
missade jag en avfart
tog jag fel när
jag sa nej
eller ja
Vilken väg tog du
vart lämnade vi varann
den avfarten missade jag
eller tog jag den
och du fortsatte vägen fram


vill tillbaka till det ljusa
öppna varma

 

ditt landskap

 

och till dig




Övriga genrer av Gryft
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-21 10:56



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Starkt skilldrat, om någon som gått förbi och lämnat inspiration till detta.
2008-12-22

  Elaine.S VIP
Vilsna ord , bra beskrivet av hur det känns när man är fel...och längtar efter det som känns rätt!
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft