Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julafton

stickiga barr lite var stans,det doftar skog inne, blommorna slokar och kalasbyxorna kliar, klänningen är stel, vass, men färggrant vacker, alla färger är som en varm flod i en glädjefantasi, detta är mitt allra första minne av julen...en klåda utan dess like som lindrades av en oerhörd fascination för alla världens färger. Jag har inte förändrats alls, innerst inne, inte alls...




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-21 13:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Innerst inne är man alltid densamma..fin text.
2008-12-22

    Bodil Sandberg
Ja tänk de där minnena från barndoms jular..dofterna stämningen..och oj så mycket dråpligt det hände..fast det ska jag inte dra nu..bara applåderar detta lilla mästarstycke!!!
2008-12-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Mina barndomsminnen följer mig också för varje dag.
Är nog lika barsnligt förtjust i julen ännu...
Fint skrivet!!/B
2008-12-21

  Lia-Lej
Jättefint! Julen är klåda och färger, det är inte sämsta beskrivningen!!=D
2008-12-21

  RogerIvan
Kommer ihåg doften utav apelsin med någon krydda instucken i, kommer ihåg hur lätt det var att använda glädjefantasi som en verklighet. Längtar tillbaka till den där glädjefantasin som den var innan den blev förminskad och svåråtkomlig ifrån vuxenvärlden.
2008-12-21

  Elaine.S VIP
Gillar den här för den väcker minnen..
2008-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Det har jag. Totalt.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren