Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över

 

Jag har just genomlidit det värsta traumat i mitt liv,

jag har varit kär.

 

Men nu känner jag inget alls.

 

Jag jobbar 200%, pluggar 200%

skottar åt alla grannarna,

bygger om, reparerar, städar, handlar

läser böcker, ser filmer, såpoperor, och mozarts Requiem.

Bokat resor till nordpoolen, Saharaöken,

och Sibiriens träskmarker.

Anmält mig till meditativ yoga, larvbiologicirkel

och en kurs i norrländsk litteratur.

Jag tänker logiskt fram lösningar på världsproblemen

och mailar dom till regeringen, Obama och FN.

Planerarar noggrant och taktiskt för att bli lycklig

och framför allt

tänker jag aldrig på

dig.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-21 18:40



Bookmark and Share


    sunnanvind
En äkta Lars dikt...ler*...
2009-01-12

  Cris
Oh.. shit..
2008-12-21

  devilsangel
Hm...låter som du ligger i för att glömma denna någon...är du helt ärlig mot dig själv? tänker du ALDRIG på henne?? ;)
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf