Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nådens år... Jo, jag har funderat mycket på vad det egentligen betyder.


Nåd

 

Jag var indian
sprang bland bergen
Togs tillfånga
av cowboysen
Föll på knä
ropade nåd

Det var cowboysens plikt
att ta indianen tillfånga
att döma till döden

 

Att återfå livet när det tagits ifrån

Med barmhärtighet
och kärlek säger du:
"Du är fri"

Fri att leva
Fri att dö

Skapelsen och kärleken allena
kan bära livet

Så nu, som i leken som barn,
ber jag om nåd

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 11:16



Bookmark and Share


  korpfjäder
---och får den...
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*