Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar vi varandra...söker du?

 


Den som gärna ligger där

på filten jämte

smekande din korsrygg

medan du blir kysst

på halsen lätt lätt

ger dig av ditt svala vita vin

mun mot mun

 

Den att andas med

mellan alla kyssar

någon att nynna stilla

med i den ljusa natten

på hemväg i syrendoft

hand i hand

Någon att bara följa

veta att man aldrig hamnar fel


Någon som långsamt smeker

ditt yttre och ger ditt inre

orden du vill höra

den som tänder alla eldar

naket oblygt

och händer av sammet

över din oändliga längtan

 

Någon som du vill hamna med

när du vill visa allt

allt det som är du

någon som vill ta i mot

när du öppnar dig

 

Söker du som jag..




Övriga genrer av Gryft
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-22 18:37



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så vackert skrivet!

Den att andas med

mellan alla kyssar
2008-12-22

  Cosmic Johanna
Ja en poet söker väll alltid sanna vägar att mötas i enkelhet och nakenhet. Vackert skrivet, berörande, det finns så mycket längtan i denna världen, att det behöver uttryckas....
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft