Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan dra..

 

 

du jag hjälper inte dig mer

nu får du allt stå i ditt

jag går nu

och du jag skiter i ditt...

-jag älskar dig

 

bara dina ord

inte i dina handlingar

du springer dina vägar

jag går mina

fel vägar fel spår

fel fel

jag har stått här

i regn sol och förtvivlan

väntande förlåtande

och du ursäktande

förklarande en massa skit

om minst ett ufo

 

så jävla härlig

när vi ligger där

visst knulla kan vi

då ger du

sedan ger du dig

av

våt

får jag stå kvar

dränkt som katten

som ingen ville ha

jag sätter stopp nu

skolkar och skiter i mer

lektioner i övertalningsförmåga

jag tar mitt och lär mig

överlevnad

ha de vännen

jag älskar dig

aldrig mer

men visst jag kommer och sakna

dina historier

och dina händer

 

 




Övriga genrer av Gryft
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-22 20:34



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Starkt skildrat, starka känslor, man kan se två personer famför sig, vad som utspelas, och hur det känns, som ett skådespel.
2008-12-23

  karenina VIP
det är konstigt, man kan vara väl medveten om uppbrottet lång lång tid före men man fixar det inte, men så kommer plötsligt en dag när man sätter ner foten, nu får det vara stopp trots alla starka känslor man har.
2008-12-22

    MaryMo
Bitterljuvt och ett försök iallafall...
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft