Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt Farväl

tårar faller

frusna våta kinder

i varje hjärtslag

i varje andetag

där hjärtats sång

fyller ljuva minnen

tårars inre väsen

knyter samman all sorg

en saga som dansade ut

~ farväl~

 




Fri vers av Lindizz
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-22 21:18



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så vackert..tar med mig denna in i nattens sömn.../B
2008-12-26

    tramp
Sorgkant på denna. Som så ofta förmedlar du en känsla oerhört starkt och bra.
Jag hoppas att det är mer poesi än verklighet.
'
Applåd !
2008-12-23

  Lejonhjärtas poesi
Smärtsamt avsked men ändå ljuva minnen livet innehåller alla delar, sorgesamt...
2008-12-22

    Cajsa
Sorgliga ord, smärtan känns. Kram
2008-12-22

  karenina VIP
fylld av starka känslor och smärta som går rakt in. bara titeln är smärtsam den, långsamt farväl, finns det ngt som gör mer ont?
2008-12-22

  friheten
Smärtsamt vacker skriven
2008-12-22

    sunnanvind
en saga som dansade ut

~ farväl~

Huuua...vill bara gråta ju..stark text som smärtar!
2008-12-22

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert min vän.
Kram
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz