Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ditt hjärta

Jag hade gärna skrivit dig tröst

Jag hade gärna kramat din hand

Jag hade gärna....

när du är vilsen och rädd

Jag hade gärna ....

men min gåva till ditt hjärta

är min hemlighet till dig

 




Fri vers av Lindizz
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-22 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har kikat igenom lite i dina texter och du är otroligt bra på att skriva! :) kika gärna in på mina :D
2009-01-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mysrader......;)
2008-12-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Hemligheter är spännande o på nåt vis något som håller oss levande..Fint skrivet!!/B
2008-12-26

  friheten
Så vackre ksriven
2008-12-25

  berxper
Vilken varm och spännande dikt! När man är vilsen och rädd behövs mycket kärlek och omtanke. Det känns som din gåva handlar om det...
En mycket fin dikt!
2008-12-23

  Lejonhjärtas poesi
Lika vackert som känslosamt
2008-12-22

  friheten
Underbar skriven!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz