Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egocentriska behov


Du sa ofta jag älskar dig
du är mitt allt på jorden
Varför ville du då göra om mig
ska jag tro på handling eller orden

plötslig var förändringen där
ingen njutning av att vara varandra när
irritation, skavanker och ständiga fel
kärleken var inte gudomlig och hel


Två separata kroppar med samma själ
går en tid tillsammans och vil varandra väl
ett ord som härstammar ur egots källa
blev vår kärleks död, ja vår egen fälla


Paradiset är en trädgård så vacker rentav fin
där finns plats för kärlek , lerkrus med vin
vatten och nya frön ständigt måste sås
Annars är risken stor att kärleken förgås.....................






Fri vers av duvan59
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 22:45



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vacker rytm, och fint budskap, om det oändliga temat...
som alltid ger oss huvudbry.
2008-12-22

    deb8
En fin liten kärleksbetraktelse med stora sanningar och visdomar. Blir rörd när jag läser den och känner igen alltför väl. Tycler mycket om slutet hur man går sida vid sida ett tag och vill väl och sen hur paradiset ändå kan vara möjligt...
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59