Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till mitt älskade barnbarn som förgyller mitt liv.


Gabriel

Du är min lilla ängel jag håller dig så kär
alltid glad och nyfiken på armen jag dig bär
Gabriel är namnet som du av mamma och pappa fick
kan aldrig se mig mätt på din utforskande blick

Det värker i mitt hjärta en kärlek till dig så stor
jag ser att i djupet därinne en gammal själ bor
Ser fram emot när vi ska ha filosofiska stunder
vill inte av dig missa ens några sekunder

Gabriel du för mig är en gosse så unik
var dag jag träffar dig känner jag mig så rik
Du räcker dina små armar vill hos mormor vara
så länge jag lever ska jag dina frågor besvara

Sex månader har gått sedan du kom till jorden
ibland har jag svårt att finna de rätta orden
men skickar min kärlek till dig genom min blick
Tack käre gud fader för vi Gabriel hit fick.









Fri vers av duvan59
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 23:29



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket vacker, kärlek, rim och djup innebörd, kan fånga känslan genom ordens magi, cosmic J
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59