Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftertankar


Ett frö

En dag ska vi alla dö

innan den dagen kan vi så ett frö

vänlighet och omtanke
efterlämnar smak av sötma

hjälper andra att på livet
ej tröttna

Vilket avtryck vill vi ge
till nästa generation att se
när de ska ta över efter oss andra
för att vidare här på jorden vandra




Fri vers av duvan59
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59