Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul vedskjul

Tejpad i strumplästen, ögonen skaver som blodstänkta grustag, jag har slarvat bort bankkoden, glömt stavningen på mitt namn, dieten består  av choklad ur askar öppnade i lönndom, magsåret påminner mig om notans alla; kom ihåg och jag har barr i grenen....




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 434 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-23 12:29



Bookmark and Share


  * Ammi *
avbarrad minsann
bra skrivet!
2008-12-26

  RogerIvan
Tänk så mycket man frivilligt måste göra...
2008-12-23

    Maria Malm
Aj, aj och aj! Stackars dig! Plastgran är inte dumt..
2008-12-23

  noname_realmind
*S*S* Riktigt härlig julsatir!

Nästan alla verkar julstressa... varför då egentligen? För vad? För vem?
2008-12-23

  Ulf Lagerholm
den här kändes befriande att läsa, det är något liksom hejsan svejsan över raderna som gör mig gott, å så vet jag ju förstås, är dessutom väl insatt i detta att ständigt förlora information kring namn, koder, inställelsetider å annat viktigt i detta mer än bara komplicerade samhälle, ibland funderar jag på om det inte vore en god idé om någon bombade oss tillbaka till stenåldern, tyvärr skulle i så fall inte just jag få ta del av detta mer basicartade i tillvaron, jag skulle stryka med som en av dom första, men ur dom cellerna som jag tror skulle överleva en sån jävla smäll, skulle nog något mycket mer enkelt och kärleksfullt kunna utvecklas ...

jag pussar din text
2008-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Ouch...Det måste vara värre än det där du nämnde i en föregående dikt...
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren