Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnbarn är en del av det som håller oss igång. Deras lysande ögon och roliga kommentarer gör oss glada.


Hos oss är det jul nu!

Två av våra barnbarn har varit här och hjälpt till att klä julgranen.

Lillkillen som är tre år hängde mycket på samma gren men det var inget fel
på viljan att verkligen hjälpa farmor med det här.

Tjejen som är sex år hängde upp fina glittrande kulor och annat som änglar,
klockor i guldfärg och småtomtar.

Men tösen har en besvärlig hackhosta hon är blek och inte så pigg, så sen la hon sig i soffan och dirigerade farfar hur han skulle hänga upp grejerna.

Vi spelade en cd med jullåtar och lillkillen skulle dansa det älskar ju han.

När allt var klart med granen släckte vi alla lampor och drog ner persiennerna
för att sedan tända julgransljusen.
Annars ser man inte hur fin julgranen är sa barnen.
Den är finast i hela sverige tyckte dom.

Vi fixade fika och änglaspelet skulle tändas så änglarna fick åka runt en stund.
Sedan ritade vi lite julteckningar och gjorde en del paket.

När våra älsklingar gått hem med sin pappa bara satt vi och tittade på varandra, vi var slut men vi hämtar oss.
Imorgon är det julafton och då ska vi träffas igen så klart.

DÅ KOMMER ÄNTLIGEN TOMTEN.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-12-23 16:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I mitt hjärta blir det aldrig jul.
Jag släpper aldrig in sådant jag hatar där.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP