Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppades in i det allra sista ...




Du kom inte ikväll

Sista flighten har landat
men du var inte med ...

Hoppet lever dock kvar
om än det för stunden strandat
och julefriden sig just nu ter
som om den vägrar att visa sig mer

Men imorgon är julen obevekligen här
stämningen dock just för stunden
av oro rätt laddad är

Småttingarna
mina älskade små
kommer i alla fall till mig då

och även om du
dig jag har så kär
inte är här
vet jag att de mig massor
av pussar och kramar
kommer ge
och så ock av mig kommer att få!

När du väl kommer
så lär du förstå
varför de
oavsett situationen
alltid lyckas att få mig till att le ...

Ingen dager synes än
långt det ännu är
till gryningen
Helgen utan dig
känns som evigheten

men i efterdyningen
jag vet
att en dag snart
du är vid min sida igen
nära jag vaknar
i gryningen

och det kommer att kännas
alldeles underbart!




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-23 21:57



Bookmark and Share


  Amari
I juletider blir smärtan lätt dubbel.
Då saknar man än mer.
2015-09-18

  Cosmic Johanna
Berör, man kan se som scener och bilder
av detta känslosamm som du målar upp.
2009-03-13

    sunnanvind
Känns verkligen ett hjärta bakom alla orden! Önskar dig, det du önskar!/Sunnan
2008-12-23

  Rublev
Tack för att du delar. Smärtsamt att läsa eftersom jag vet att du väntat och väntat... och skulle kunna valt uppgivenhet. Men nu du låter istället vemodet genomsyras av hopp! Glad att jag loggade in just nu första gången på över två månader!
Varm Julkram till dig Peter
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP