Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns hur det var som barn..Med tindrande och otålig väntan i ögonen =)

och så vill jag önska er alla en       GOD JUL




JULAFTON

pepparkakor, nybakat

gran och hyacinter

härligt med doft

denna tråkiga gråa vinter


Granen står där grön

massor av ljus

under ligger paketen

barnen nyfiket undrar

vi vuxna säger

-Det får du se sen


Väntar och längtar

denna långa dagen

först tv och den där Kalle

och alla vuxna ska äta maten

innan tomten ska stå där i hallen

 

River papper klipper snöre

-Titta titta,jag fick

Tänk va tomten är snäll

Så sänker sig lugnet och

man äter kola och karamell

innnan man till sist

somnar så lycklig denna kväll

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Gryft
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-24 11:22



Bookmark and Share


  Svartsilver
Godjul!
2008-12-24

  Cosmic Johanna
God jul skrivarvän, tack för den värme du sprider genom dina
texter...man kan alltid bli barn på nytt, magin finns inom oss alla.
2008-12-24

  Mona*
Fint.
God Jul!
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft