Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En släkting som är värd vår kärlek in till sista andetag


Till sista andetag

Tre år har gått
Snart du också lämna oss
Tiden lider mot sitt slut
Det bli allt svårare och svårare

Men nu du ger upp ditt hopp
Och vi förstår
Vi finns här enda till
det sista andetag

Vårt oro börja lida mot sitt lugn
Ditt hopp har svikit dig
Efter dessa år som gått
Men ändå förstår vi
Ditt beslut

Du har kämpat så hårt
I några år
Var inte orolig
Vi förstår

Efter all smärta
Efter alla tårar
Du har haft
Då vi förstår
Ditt beslut

Snart du somna in
Till en värld
Där du kommer att möta
Mor och far, syster och bror

Vi andra kommer efter
Var inte ledsen
Vi ses snart igen




Fri vers av An angel with only tears
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-24 21:21



Bookmark and Share


  JLindh
Så smärtsam, men vacker
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears