Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill så gära att du ska orka vara glad igen. Du är värd det!


Till Dig

Du älskade vän
med tår på kind
sorg i ditt bröst
och klump i magen

Våga tro
finnas
leva ditt liv

Tänk lite framåt
försök
snälla
till en porlande bäck
i skogen
där solen smeker
speglar sig i vattnets pärlor
glittrande
och bedövar lite
din sorg
bit för bit
tills bara en annan saknad övertar
den som fyller dig med vackra minnen

Tänk till den dagen
där du ser din spegelbild le
i vattnet
för att DU är värd lycka





Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-25 12:32



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Vackert och vemodigt!
2008-12-30

  Lejonhjärtas poesi
Du har en innerligt vacker medmänsklig kärlek och denna framträder så härligt här.
2008-12-28

  * Ammi *
Trösterika rader!
kram
2008-12-26

    Lindizz
En mycket fin och nära text, om att vilja ge en vän styrka och glädje. Gillas verkligen!
2008-12-25

  friheten
Så vacker skriven!
2008-12-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Finaste vän.....
Jag läser dina vackra rader. Här lyser solen och vi har varit ute i den vackraste natur som finns. Men det är som om ingenting når in till mig. Som om ljuset och värme studsar tillbaks. Inte finns för mig nu. Nuet är det enda som inte kan tas ifrån oss. I min värld finns inget sedan.....men kanske en dag. När julen är över. Julen med sina krav på att allt ska vara lyckat. Och ensamhet är ett fult ord.
Din text ska jag ta fram och begrunda igen. Bokmärker.
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen