Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ser vad man vill se och glömmer bort sanningen

Det är svårt att förstå
att människorna man älskar
älskar en lika mycket tillbaka

Och dom man skulle ge sitt liv för
är dom som får en att leva

Är det inte ett mysterium?




Fri vers av twothousandmiles
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-25 15:11



Bookmark and Share


  Miss Mod
Verkligen ett mysterium, men så är det nog, faktiskt. TACK
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles