Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

why settle with anything less?

Jag är inte säker på om någon kan ge mig precis det jag vill ha.

Det jag kräver.

Men jag tänker inte ge mig förrän jag hittar någon som gör det.

Jag tänker inte nöja mig med mindre.




Fri vers av Suz
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz