SKÖNT FRAMFÖR BRASAN.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNT FRAMFÖR BRASAN.




Lugnet.

SKÖNT FRAMFÖR BRASAN.

Det sprakar av veden.

Det brinner så skönt

det värmer i sinnet

sprider tankar om

värme och kärlek.




Fri vers av Annmargreta
Läst 553 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-26 20:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
O så härligt ter sig detta
att vid brasan själen mätta

underbart kära poetissa!!
2009-04-24

    Mejja
Värme i vinterkylan! Underbart!
2009-02-28

    sajo
Vilken härlig stämning du delar med dig av. Min mor har varm kamin så det blev många brasor kring jul och så skönt att bara vara och känna lugnet.

Dina ord stämmer så otroligt bra på hur det ska vara denna tid.
2009-01-04

  Gunilla VIP
Känner igen
denna vackra
stämning!
Fint beskriven
till sprakande bild!
2008-12-28

  Gunilla Söderström Hallström
Det låter underbart
du har fångat stämningen
i din ord
2008-12-27

  aol
härrligt
2008-12-26

  Cris
Mysigt!
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta