Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Jag älskar dig

Vi drar i fingerkrok
till dess fingrarna böjs och brister

Vi skriker våra röster tills orden
sjunkande mister

Du andas över sjönivå och jag
försöker prata under ytan

Du hör inte

Ser mej bara druknande
svälja ord efter ord


Jag älskar dig.




Dagbok av Yrre VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-27 21:07



Bookmark and Share

  Yrre
Yrre VIP