Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önsketänkande om att stanna denna "Stressade" värld.


Tiden


Vi går på jorden i sakta mak
Alla har tid för varandra
Ett leende ger en ljuv eftersmak
Finner ingen anledning att klandra

Vi vårdar våra barn, nära och kära
bryr oss om att allt för andra är väl
hjälps åt att bördor och ledsamheter bära
ger kärlekens näring till varje själ

Vi lyssnar och tar hänsyn till vår kropp
Som berättar när den har fått nog
Behöver inte vara duktiga, nej vi sätter stopp
Ingen utsätts för hårt arbete och knog.

Vi njuter av allt det vackra vi fått
Gratis att skåda i vår egen värld
Vi tar inte efter de som före oss gått
Nej vi tar en stilla vandringsfärd.




Fri vers av duvan59
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-27 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59