Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERLUST



 
kom hem till mig
jag vill bli besegrad
härskad av tusen
kyssars bränningar


fallen inför dig
så nära att
blott ett andetag
skiljer oss åt


inatt
kom hem till mig

låt mitt ljus
brinna ut




 




Fri vers av LadyFool
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-28 00:03



Bookmark and Share


  klio
Åhh, så ljuvligt vackert du skriver...
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool