Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag förstår inte

JAg förstår inte att du som är så mycket äldre än mig kan gilla en flicka som mig
Jag fårstår inte att du älskar lilla mig
Jag förstår inte att du vill vara med lilla mig

Men jag älskar dig
du betyder för mig
och jag vill aldrig lämna dig
du ahr gjort mitt liv så mkt ljusare o bättre

Men jag kommer aldrig förstå att du älskar lilla mig <3




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-12-28 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter