Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot en bläckblå himmel..

 

Mot en bläckblå himmel
stjärnor dansar likt en svans
mot en nattsvart himmelsduk
lyser månen kritvit
rad efter rad utav stjärnor
de lyser och ute i natten bladen på träden
fryser.

Tindrande likt tårar
dessa frostdroppar smeker
vägen
stjärnorna dansar mot bläckblå himmel
de  är mitt lyse i natten

det är som om tårar aldrig fanns
som om de aldrig nånsin gräts
när dina händer smekte  mot min panna
när dina viskningar
tröstar min själ så mjukt
det är som om du läkte varje sår
som livets tårar rispade mot själen
det är som om du läkte mig
för varje gång du smekte mot min panna
varje gång din okrossbara kärlek
berörde min själ så mjukt

För alltid vackert

 

 






Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~