Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jomen jig jer ju rent borti duktisortn


bara en sådan dag...

när man försöker göra något rätt
och upptäcker
att huvudet är under armen
ändan är bak
och fingrarna i kakburken
och trots att man ville annat
så är man ingenting annat än
en puckad idiot
med huvudet uppe bland molnen
yr i mössan
totalt omedveten
om vad fingrarna gör
det verkar som om
det är det enda som funkar
att bara vara ett
klantarsle




Övriga genrer av glittertindra
Läst 185 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-28 21:38



Bookmark and Share


  karenina VIP
*leeer* och känner igen
2009-01-01

    Lena Nilsson
haha, gillar den här, särskilt preludiet på bondska. Kan du inte skriva mer på dialekt?
2008-12-31

    ej medlem längre
hihihihihihi...känns igen!!
2008-12-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
En sån dag kan
man väl ta... Resten
är Du ju mer än bra!
2008-12-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
En sån dag kan
man väl ta... Resten
är Du ju mer än bra!
2008-12-28

  Spider
*asg* ja man får nog hoppas att dom dagarna inte inträffar under hela året ;)
2008-12-28

  Carola Zettergren
Jepp..inget att göra något åt, det finns kanske en mening med de där dagarna..:)
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra