Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen...

Minnen är ibland
ett önsketänkande
om det som varit...

och ibland en ledsam
förvrängning av något
som bara anats...

Minnen är vad du vill de ska vara...
de bekräftar den väg du valt
och de tankar som leder dig...eller?


Minnen är som pappret
från en mjuk kola
du åt för evigheter sedan...
det väsentliga är redan väck...eller?

Har minnen värde
eller är de bara fälleben
i dina livsbeslut nu...?

Styr dina minnen
din inre värdemätare,
kan du bryta sig fri...?

...måste minnen laddas med värdering...
kan de inte bara vara ...minnen... eller finns de inte då?




Övriga genrer av *maihe*
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*