Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cynikers undran

Stillsamt bemödar hon sig om vårdandet av sin ohängda, otrogna make med ett evigt kärleksglitter svävande kring sin mjuka uppenbarelse som en gloria... Hon ser på sin överåriga pojkspoling, trycker honom intill sitt varma hjärta, det är sant, hon är ingen ängel, bara en kvinna av kött och blod...eller?

Hur är hon skapt, människan...




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-29 12:41



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, det kan man ibland undra..
2008-12-29

  RogerIvan
Jag är på god väg att lära mig att jag kanske inte alltid förstår andra människor, eftersom jag ibland inte har en aning om varför jag själv gör en del saker eller reagerar på ett visst sätt.
2008-12-29

  noname_realmind
Det undrar jag också... själv hade jag blivit hulken... ;)
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren