Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag försökte kliva in i hennes hjärta, det är allt,


Det är ett nytt liv i mig nu




Jag som bara existerat hela mitt liv
inte riktigt vetat vad som är rätt
mest gjort fel

jag ska nu visa någon annan regnbågar, stjärnor och hela världar
hur våren känns mot huden
och hur natten inte är farlig.
Jag ska ge bort mitt hjärta, för att skydda någon annans, som behöver det mycket mer.
Min hand kommer bli så stor,
när jag tar i din,
och min värld kommer bli så liten
om man jämför med din,
där ett moln kan vara en ängel och kärlek är det enda som betyder något

Det är ett nytt liv i mig
och jag älskar den människa
Som jag aldrig träffat




Fri vers av twothousandmiles
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles