Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teknikens under...

Många hyllar teknikens under,
men jag får inte en blunder,
då min dator krånglar jämt,
detta är ju som ett skämt.

Måste skaffa tyngre grejer,
lyssna vad experten säger,
så jag hittar rätta lap-toppen,
och sen slipper surfarstoppen.

Frågan är var jag ska leta,
för att hitta den som veta,
vad för prylar jag behöver,
längtar tills att det är över.

En kamera jag köpte nyss,
hoppas att den ej gör hyss,
för att fota det är skoj,
men att lagra gör mig loj.

Det är nu jag borde ha fixat,
en ny dator så jag slipper trixa.
In med bilder uti pinnen,
då min dator saknar minnen.

Men det får väl ordna sig,
så jag slipper oroa mig.
Tänkte ringa brorsan, han
hoppas jag datorer kan.






Fri vers av Susy Q
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-29 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q