Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenkännandet



Jag ser grodan kermit
Jag känner igen det
Känner igen honom
Känner med honom

Ser de 2 gubbarna på balkongen
Hur den ena säger nåt dumt till den andra
Sen garvar de som 2 idioter
Jag känner igen sättet

Jag känner igen dem
Jag känner igen sättet
Jag känner inte med dom
Alla som har 2 äldre bröder
Riskerar att uppleva samma sak

Men, man riskerar att bli jävligt stark med
Om man inte går under….




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 18:46



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det vore bra att ha haft några syskon att tampas med....
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO