Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ofödd längtans sång

jag bär en ofödd längtan
i mitt hjärtas rum
en längtan om att fatta
din varma hand i min

en längtan om att
hålla dig så nära mig
jag kan

jag bär en ofödd längtan
i mitt hjärtats rum
en kärleks vackra
drömmar
om att famna dig

om att för ett ögnblicks sekund
glömma sorgens svarta
draperier och
bara höra dina andetag
som smeker min kind

för alltid

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-31 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~