Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Hånskratt



HÅNSKRATT


FINNS DET NÅGOT VÄRRE NÄR MAN MÅR DÅLIGT

ÄN HÅNSKRATT

KANSKE DET SOM INSPELAR SIG I HÅNSKRATTARENS INRE

DET KAN INTE VARA EN VACKER SYN

TRODDE ALDRIG ATT BLI UTSATT

MEN LIVET VILLE ANNORLUNDA

JAG TRODDE MIG FÅ KÄRKEK OCH OMTANKE

HÅNSKRATTET--KANSKE EN KÄRLEKSYTTRING




Fri vers av arja savela
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-31 21:04



Bookmark and Share


  arja savela
Tack för din kommentar! Roligt att mina "gamla" dikter blir lästa.
Min exman påstod att han älskade mig ändå kunde han håna mig! OFTA!!Sedan var han ju elak mot mig annars också och till slut gick jag.
Kul att du läste och ha det bra!
Kram Arja
2010-08-29

  Lady Alassa
Att använda versaler är ofta ett oskick. Men här passar det utmärkt.

OCH DOM HÅLLER UT TILL SISTA TECKNET.
Hånskrattet flabbar i själen till det sista andetaget.
Trodde jag!
Nu hoppas på sista raden. Kan det ändå vara så?
2010-08-29

  Therés
avskyr rena hånskratt och tycker också synd om de som hånskrattar, för de är verkligen ruttna människor.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela