Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöknarr under fot

Det enda som lyste upp vinternatten
var stjärnors sken
och det som hördes
var fötter och tassar som vandrade
och sinnen som förundrades av stjärnklar natt




Övriga genrer av glittertindra
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-01 00:15



Bookmark and Share


  karenina VIP
underbart, som en meditation
2009-01-01

  Carola Zettergren
Mmmm, så där var det på hundpromenaden, alldeles nyss!!
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra