Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaddå kvinna

celluliter, hormonförändringar, svullen buk undsläpper fisarna, svintohår, Tack wella, spruckna gulsotsaktiga häxnaglar, skäggstubb, lurviga ben, vildvuxna våtmarker,räcker nog till en snygg afroperuk, trosorna som inte gynnar svampinfektioner liknar hönshus och om man ska få plats med Up and go i dem,  slängande hängande byst, hallo baby doll, Dolly Parton har ju dollar....att det ska kännas så förbannat okvinnligt att vara kvinna.




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-01 14:40



Bookmark and Share


  karenina VIP
den brännande sanningen *L* härligt, ärligt sammanfattat!
ps. ajj, stackars Larz! ;-)
2009-01-01

  Yvonne Vigstrand
Hahahahaha...kan inte annat än asgarva åt dina rader....gud vad man känner igen sig *ler*

Skitbra skrivet!
Kramar/Yvonne
2009-01-01

    deb8
hahaha vilken underbar text. Tror tyvärr du skriver historisk sanning här med dina rader. Något för männen att vidga sina vyer i med resluterande krympning i andra delar...
Tänk om vi alla ska våga i det nya året haha...släng alla push ups, sminket, tangatrosor, rakhyvlar och till slut blir det nog svårt att skilja könen åt...fan vad jämlikt!!
2009-01-01

  Lia-Lej
När var du hemma hos och så nära mig??=)!!
2009-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Där försvann min libido i minst två veckor.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren