Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solvers




en droppe skam en smula skam
över stam över blad
på de trängtande träden reser sig
höga över allt som

det faller det byggda
och solen stiger åter
över din bleka hand min mjuka död
din mjuka hand min bleka död





Fri vers av Turid
Läst 384 gånger
Publicerad 2004-05-27 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid