Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regnbågs haikus


Haiku ~ Regnbågs Sverige

gå ej mot rött nu
när de samlat sig så bra
för att nå sitt mål

är du i det blå
i tankarna du har kvar
som är fria än

för alltid grönt är
sverige av naturen
bonde söker frid

LPWJ 31/12/08




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 944 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP