Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ewa-Britts dottersson Simon 9år.


Djurens lugna liv

Det är lungt i djungeln, skogen och i savannen men
inte i staden. För där finns det snickare som hamrar,
bilar som mulrar och flygplan som susar i luften.
Men i djungeln har aporna sina egna revir,
i skogen sover ekorrarna och i
savannen är lejonen mätta.




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-02 16:17



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Jag tror minsann vi har fått ord från en sann tänkare och kännare här! Ibland så ser man ett gott hjärta när det skriver...och här är ett sånt exempel :)
9 år och redan igång...häääärligt!
2009-01-09

  Sladjana Zubcevic
Vackert Simon!
2009-01-05

  Marie Å
Bra skrivet...
Kloka ord ...kanske något för oss människor att ta åt oss av........
2009-01-05

  Michaela Dutius
En riktigt fin dikt med många fina tankar i Simon
2009-01-04

    tramp
detta är bra dikt som visar hur fin naturen är.
Riktigt fint skrivet Simon. Här visar du att du kan tänka, skriva och framför allt att du tycker om djur och natur !

Applåd!

Mvh Tramp
2009-01-03

  Mr Lindemann VIP
Tyvärr måste jag vara så brysk och hänsynslös och skriva här att det eventuellt finns en gnutta begåvning här som ni fått av mormor så!
2009-01-03

  Eaglemountains VIP
En vacker och sann berättelse, mycket tankar bakom denna, och den föder även tankar.....!
Bra skrivet!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt