Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon Är I Sitt Esse

Schizofren itudelad
Äta Spy Svälta
Förvirrat virrvarr
I Hallucination och Verklighet
Totalt Jävla Mörker
I Ett Förmedlad

Ladda Ner
Önska Vikt
Kilobyte Kilogram
Shit The Same
återstående tid: Forever

Tålamod är en Dygd
Dygden borta sedan länge
Grinar vid möte med tvilling
På polerat glas

I vågor av fett och celluliter
I Hav av måttband och vågor
Hängandes Över Toasits
Känna syran
Känna sorgen
Känna Glädjen

Över att en dag
Kanske få vara Smal




Fri vers av CharlieShane
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-02 20:01



Bookmark and Share


  Bissen
Usch usch usch vilken alldeles-för-sann mardröm...

Fruktansvärt bra fångat!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane