Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart fanns KBT när jag satt i panikångest på bussen

Vägarna slingrade sig fram, samma väg, samma tid
som förra gången
du nynnade inte men satt i djup meditation
över den senaste ej färdiga metalsången
dina ögon såg ut genom fönstren mellan träden
där troll och jättehallon ackompanjerade refrängen
dina, ja det betyder mina, för att inte tala om tredje person
allt för att det inte skulle vara den sista färden
med Karon
som busschaufför
allt för att överleva dagen till kvällningen och den mjuka sängen!

LPWJ 02/01/08




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 656 gånger
Publicerad 2009-01-02 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP