Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan..

Hata

Jag kan hata allt så innerligt

så mycket att jag plågar migsjälv



Blod droppar från mitt hjärta

det slutar slå..

Tårarna rinner

sömnlösa nätter


jag stirrar på den stjärnklara himmelen


När solen går upp

tänder jag

mitt beroende


rök sipprar ur munnen


jag ser på soluppgången

ljuset bländar mina ögon

jag är van vid mörket


men det påminner mig

om hur vacker världen



Kan vara....




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-03 04:47



Bookmark and Share


  Burn
"jag är så van vid mörkret" - sorgligt tunga ord
men jag vet det där med hat, kan det alldeles för väl.

men du har en linje genom dina texter, det tycker jag om,
som du följer. bra:)
2009-01-07

  viunderregnmolnen
du är duktig vännen min <3
2009-01-03

  Bjarne Nordbö
Gillar den stillsama mörkerheten du för fram här. Gott plitat. Tungt liv. Vet allt om det där tyvärr.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var