Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt med dig är så fint Du är så avslappnad Så snäll för du snackar med mig du hatar ej


Om dig som är så olik de andra..

Jag kan ha en riktigt dålig dag

men när du kommer in i rummet

glad och positiv som du brukar vara

Du ler och hojtar: Nämen tjenare!
till alla i rummet

men din blick är fast på mig


Jag lyser upp

Jag märker inte att jag ler

på riktigt

Inte fejksmil som jag brukar

Mitt hjärta slår igen

man skulle kunna se det hoppa ur bröstkorgen på mig



På skakande, nervösa ben

hoppar jag ur soffan
går fram till dig

Du får för dig att attackera mig med kramar

Ja, du är ju sån

Din doft är så underbar

Jag tänker: Du inser inte hur mycket jag har saknat dig!

Jag tror mina snabba hjärtslag skulle avslöja mig


Det märker jag om du drar mig närmare

Om jag får känna rusande hjärtslag från ditt bröst

Om jag får höra dina viskningar




'Jag älskar dig'




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-03 05:36



Bookmark and Share


    Skrivarn
En sån person som ger ens själ ett enormt lugn, en person man mår bra av att vara med...härlig dikt!
2009-01-11

  claes fredelius
Det är vackra sorgsna texter du skriver
Innerliga och livsbejakande egentligen
Du kommer att finna vägen hem till Kärleken...
2009-01-05

  viunderregnmolnen
snyggt

o det kommer det kommer efter mio...
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var