Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte

de finlemmade
lyhörda orden
smyger elegant förbi
de utposterade vakterna
och känner sig fram
med händerna över dörren
i det kylslagna mörkret
de inlåsta gestalterna
hör orden
hör ljudet av dyrkar i låset
och reser sig upp
med ens närda
växer de i storlek
och gör sig omöjliga
i sin trånga förvaring
gångjärnen ger vika
i samma stund som
låskolven byter ställning
och därefter
därefter omfamnar
de behövande varandra

tvinnar
ett pulserande rep tillsammans




Fri vers av Alstermark
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-03 16:07



Bookmark and Share


  beam72
Härlig ordsymfoni gillar detta
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark