Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigsbarn

Barnen i skaror vandrar i samhällskroppen
trasiga relationer föder ultimatum
Krigsbarn i farozonen, med bomberna haglande
likt gazaremsans utsatthet
Tryggare kan ingen vara, än Guds lilla barnaskara
orden ljuder i natten och perspektivet vidgas
när sorgen bultar på dörren må vi ta ett
stadigare tag om bönealtaret och kämpa
på bredare front
Han kommer Han som fjärran var sedd av
fädrens hopp!




Fri vers av palle
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-03 16:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Islamisterna behöver vända om till Jesus från sin avgudadyrkan.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle