Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förpassade mönster

och där är vi
som man ska vara

beter oss efter
våra förbereda
roller

chanslöst förpassade
till att följa
förbestämda mönster

uppenbart
letar jag
kontakt

du och jag
och alltihop





Fri vers av virre
Läst 538 gånger
Publicerad 2009-01-03 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre