Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta orientaliska magiska datum




080808

Musik som inspirera
till måleri

ett skogsparti schack
som
inspiratus vivendi
till musik

Cinema Noir
som
fått inspiration
av för många
au revoir

Monets damm
med
näckrosor innan den vart känd
och dyrköpt

inspirerad av hans egen hand
som lagt var sten tillrätta
och
skapat det lugn
i inspirationens egen Naturs mystik


LPWJ 08/08/08




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP