Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå bredvid, släpp aldrig taget



håller du min hand
så ler världen
och jag mot den
lekfullt, värmande och hållfast
håll i min hand
och le mot mig
och jag mot dig
så går vi tillsammans
på livets stigar
med blicken framåt
och glädje i hjärtat
för håller du min hand
och stannar kvar
så håller du
mitt hjärta
i din hand
som jag med ditt
och lovar dig
varsamhet




Övriga genrer av glittertindra
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-04 08:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Varsamt, varmt och fint detta!!!!
2009-01-04

  Ronny Berk
så vacker poesi om livs vandring tillsammans, i hållfast vänskaps värme och varsamhet...
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra