Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små korn av hopp efter en tung period i livet...


små ögonblick av ljus

små ögonblick av ljus
når mitt mörker
det som är sönder
får kraft att läkas
sekunder av liv
fyller mitt hjärta
jag ser runt krönet
cirkeln är sluten
jag är åter i rörelse




Fri vers av Ullagulla
Läst 431 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-04 12:21



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra! Hoppfulla rader.
2010-03-24

  erkki
Ja, hur viktigt är det inte att ta vara på det ljusa och goda. Fin tolkning av ett viktigt memento.
2009-08-20

  aol
kändes trösterik
2009-07-20

  issac.a.m
En härlig titel..
vackra rader...
2009-04-25

    ej medlem längre
Så värdefulla dessa små ögonblick av ljus är.. Din dikt inger hopp..
2009-01-04

  jardan
Vacker titel till en hoppfull text
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla