Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolv år



När Jesus var tolv år gammal
försvann han från sina föräldrar.
De blev mycket oroliga
och började leta efter honom.
När de fann honom i templet
sa Maria
Hur kunde du göra så mot oss
Vi har varit så oroliga
Jesus svarade
Visste ni inte att jag måste få
vara hos min Fader
Men de förstod inte
vad han menade
Maria gömde allt
i sitt hjärta




Fri vers av Maria T
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-04 12:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärda sanna rader......
2009-01-05

  Eaglemountains VIP
De borde ha vetat redan då, vad han menade. Att han var i SIN FADERS HUS .....
2009-01-04

  Ann-christin
Vackert skrivet :-)
2009-01-04

  Bibbi VIP
En helt underbar biblisk berättelse till efterföljelse...
Det är min djupaste målsättning också att "få vara hos min Fader"
Det är vad jag prioriterar över allt annat och ljuvligt är det att få vara där i ömsesidigt utbyte av tankar och impulser.
Bokmärke.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T